Vragen? BEL 088-0188002

Hoe werkt het

Simpel en snel een toilet huren

Stap 1. Locatie bepalen

Wij leveren door heel Nederland. Op basis van uw postcode wordt de prijs bepaald. Voer de postcode (van de gewenste locatie) en huurperiode in. Op deze manier krijgt u altijd de juiste prijs te zien. De getoonde prijzen zijn inclusief transport, wekelijkse schoonmaak en btw. 


Stap 2. Sanitair kiezen

Selecteer het type ECO toilet dat u nodig heeft. U kunt kiezen uit:

  • ECO Toilet: Uitgerust met een comfortabele WC, een apart urinoir en handwasbak.
  • Plaszuil: Urinoir voor vier heren.
  • Invaliden toilet: Zeer gebruiksvriendelijk toilet voor mindervaliden gasten met extra brede toegangsdeur, drempelvrije toegang, handgrepen aan beide zijwanden en voldoende bewegingsruimte.
  • Portable toilet: Een toilet zonder 'huisje'.

Heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met de klantenservice op 088 - 0188002.

 

Afmetingen (in centimeters) toiletten in Breedte, Lengte en Hoogte (BxLxH)

112 x 122 x 229                                      115 x 115 x 200                     160 x 160 x 230 | Deur: 81 x 188


Stap 3. Gegevens invullen & afronden

In stap 3 vragen wij u om uw contactgegevens in te vullen. Het afleveradres hebben wij al voor u ingevuld. Deze hoeft u alleen nog maar aan te vullen met een huisnummer. Als het factuuradres anders is als het afleveradres dan kunt u dat in deze stap aangeven.

In stap 3 kunt u ook kiezen op welke dag het sanitair geleverd moet worden. Vindt u het prettig dat de chauffeur u van tevoren belt als het sanitair wordt geleverd? Dan kunt u dit in het veld 'Bijzonderheden' aangeven.

Als particuliere klant kunt u veilig betalen met iDeal. 

Huurt u een sanitaire voorziening als zakelijke klant, dan kunt u ook gebruikmaken van bankoverschrijving of automatische incasso.  

Direct bestellen