Vragen? BEL 088-0188002

Betalen

Met welke methoden kan ik betalen?

Hoe kan ik betalen?

U kunt  bij ons veilig en eenvoudig betalen met iDeal.

 

Mijn betaling is mislukt

Het kan soms voorkomen dat uw betaling is mislukt. Ga naar 'Mijn account' en klik op 'mijn sanitair'. Klik op het symbool met het $-teken erin om de betaling alsnog te voldoen.

Kan ik ook contant betalen?

Het is bij WChuren.nl niet mogelijk om contant te betalen. U kunt gemakkelijk en veilig betalen met iDeal.

Kan ik mijn bestelling annuleren/heb ik herroepingsrecht?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de dienst heeft gekocht. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Is er een uitzondering voor het herroepingsrecht?

Voor onze diensten die binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen volledig zijn uitgevoerd geldt dat zij zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Deze uitzondering geldt alleen indien de dienst van start is gegaan met uitdrukkelijke instemming van de consument die hierbij verklaard heeft afstand te doen van zijn herroepingsrecht. Zie hiervoor ook ons bestelproces.

x